Financieel advies

Financiële Check Up

Elk jaar worden er door de overheid fiscale regels en wetten aangepast die invloed kunnen hebben op uw financiële situatie. Daarnaast kunnen er ook wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie of in uw financiële toekomstwensen. Hoe blijven uw hypotheek, pensioen, vermogensproducten en verzekeringen  up-to-date?

Om zeker te weten dat u de juiste financiële producten heeft en om zeker te zijn dat u geen besparing in uw hypotheekrente of verzekeringspremies laat liggen, bieden wij de Financiële Check Up. Dit is geen uitgebreid financieel advies, maar een informatieve inventaristatie om te kijken of uw zaken op orde zijn. 

In een informatief gesprek bij ons op kantoor, nemen we uw persoonlijke financiële situatie door om te kijken of er aanpassingen of verbeteringen in uw hypotheek, pensioen, vermogensproducten en verzekeringen nodig zijn. U kunt ervoor kiezen om dit eenmalig te doen, of  bijvoorbeeld eens in de drie jaar. U bepaalt zelf wanneer u een Financiële Check Up wilt. 

Hoe werkt het? 

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de Financiële Check Up. U kunt ook bellen naar (085) 486 07 00 om u aan te melden. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen bij ons op kantoor en te inventariseren welke gegevens u voor deze afspraak moet toesturen. Daarmee kunnen wij ons voorbereiden.

Gedurende een afspraak van twee uur nemen we uw persoonlijke situatie door. De Financiële Check Up kost 495 euro. Na deze update weet u precies op welke punten u uw hypotheek, pensioen, vermogensproducten en verzekeringen verbeterd kunnen worden  of moeten worden aangepast. 

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze Financiële Check Up of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op!

Aanmelden Financiële Check Up

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.