Wij sponsoren

Maurits van Nierop Foundation

28 september 2014 hebben Warna Man en Kornelis Buursma deelgenomen aan de halve Triathlon (Heaver Castle Triathlon) The Gauntlet in Engeland. Hierbij hebben zij 1,9 km gezwommen, 90 km gefietst en 21 km gerend om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Maurtis van Nierop Foundation!

TTW Ladies

De TTW Ladies bestaan uit 14 atletes uit Weesp en om streken. Het team is een combinatie van zeer ervaren triatleten en beginnende enthousiastelingen. De teams van TTW hebben een flink aandeel in de landelijke triathloncompetities. 

Spandersbosch Hockey

’t Spandersbosch is een andere club in ’t Gooi. Dat hebben zij niet zelf verzonnen, maar krijgen zij terug van hun leden, ouders en andere betrokkenen. Enkele typeringen: ‘Een echte familieclub’, ‘je kunt er gezellig hockeyen, zowel prestatief als recreatief’, ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’, en ‘een club die leeft’.

Hockey club Gooische

Gooische is een echte familieclub en verreweg de gezelligste hockeyclub van het Gooi. Met circa 2.200 leden is het tevens één van de grootste en alleroudste hockeyclubs (sinds 1901) van Nederland.

Sunday Foundation

De Sunday Foundation is een initiatief van de Rotterdammers Sander de Kramer en Hugo Borst. De zeer bevlogen en geëngageerde schrijvers/columnisten schreven veel over, wat zij noemen, ‘vergeten plekken’ in de wereld. Man financial services sponsort regelmatig projecten van deze stichting zoals bijvoorbeeld het champagne diner waarin geld werd opgehaald voor het project waterpijplijn in Kameroen.